DISCLAIMER

Penafian: 

Maklumat yang terdapat di dalam blog ini adalah pendapat saya dan orang-orang yang disebut berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee.

Maklumat yang diberikan adalah bertujuan untuk pendidikan dan komunikasi sahaja. Ia tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat perubatan peribadi.

Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

Produk yang dinyatakan dalam blog atau laman web ini tidak bertujuan untuk merawat, mendiagnosis, mencegah, atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sila berjumpa dengan pakar perubatan anda untuk semua masalah kesihatan anda.

Memandangkan saya ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk dianose atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.

No comments:

Post a Comment